Kesäkuvakilpailun voittaja!

19.8.2024

Voittajakuva, kuva: Ninni Hussi

Somakiss ry:n perinteinen kesäkuvakilpailu keräsi tänäkin vuonna suuren osanottajamäärän, kun kilpailukuvia oli tuomarille näytettäväksi lähemmäs 50! Kilpailun teemana oli tällä kertaa ilo ylimmillään.

Kilpailun tuomarina toimi Lemmikkitarvike Yugien Silja, joka tarjosi jäsenillemme heinäkuun ajaksi kilpailun kunniaksi lisäalennuksen tuotevalikoimaan - lämmin kiitos Siljalle! 

Voittajakuvan ottaja on Ninni Hussi ja kuvassa on hänen abessinialaiskissansa Koda. Kilpailun tuomari, Lemmikkitarvike Yugien Silja (joka tunnetaan myös iloisten lemmikkien asiantuntijana), perusteli voittajakuvaa näin:

"Kuvassa on ihanaa seesteistä kesän tunnelmaa auringonsäteineen, mutta sen lisäksi pidän kuinka kuvasta ilmenee kissalle tehty turvallinen kesäterassi jossa on mahdollistettu turvallinen kesärentoilu ja auringonpalvonta."

Yleisesti Silja antoi paljon kehuja kilpailuun osallistuneille kuville: "Monessakin kuvassa käy ilmi turvallinen ulkoilu valjaissa ja monenlainen aktiviteetti mihin omistajat ovat kissojaan ottaneet mukaan. Nyt piti vain tehdä vaikea valinta ja nostaa yksi kuva ylitse monien muiden erinomaisten otosten."

Ninnille ja Kodalle lähtee postitse pieni kissan hemmottelupaketti - paljon onnea!

 

Kesäkuvakilpailun satoa löydät tulevasta Somakiss-jäsenlehdestä 3/2024. Lomakkeella lähetettyjä kuvia löydät täältä ja Instagramin kautta tulleita kilpailukuvia pääset selaamaan Instagramissa #somakisskesä24.

Lämmin kiitos Siljalle sekä jokaiselle osallistujalle - ensi vuonna jatketaan taas!

Yhteistyössä kesäkuvakisaa järjestämässä Lemmikkitarvike Yugie - suurkiitokset!