Vuoden 2025 kalenteri on täällä - tilaa omasi!

3.10.2024

Lisäkuvia kalenterista löydät alempaa!

Somakiss ry on tehnyt abessinialais- ja somalikissojen kuvista jo perinteeksi muodostuneen kalenterin myös vuodelle 2025 - ja nyt tämä rakastettu kalenteri on viimein täällä! Kalenteri on suomenkielinen ja sisältää juhla- ja nimipäivät, koko avattuna A3.

Kalenterissa tähtinä: Ofal, Kari, Tyyne, Malva, Eppu, Mortti, Nelli, Smith, Roihu, Klaara, Svilda, Singa, Viljo, Hilma, Ismo, Runa, Viljo, Luca, Lulu, Otto, Olga, Tipsu, Nessu, Haru, Viki, Solar, Elviira, Pyry, Selene, Albert, Sirius, Aura, Koda, Thurrrmur, Kenu, Hertta, Ylva, Topi, Ernu, Tilhi, Simba, Kerttu, Stark, Dini, Eppu, Kiipi, Into, Spike ja Simeon
 

Hintatietoja

Kalenterin hinta on 10e. Toimitus postitse tai nouto Tampereelta tai Oulusta, lisäksi kalenteria on myynnissä Somakissin rotupöydässä. Postitse tilatessa lisätään maksun loppusummaan postitus- ja käsittelykuluja: 1 kalenteri 5e, 2-3 kalenteria 5,55e, Postin pikkupaketti max. 8 kalenteria 5,90e Matkahuolto max. 8kpl 5,80e (isommat erät tapauskohtaisesti ja ulkomaan postimaksut kohdemaan mukaan). 

Kalenterin tilaat maksamalla kalenteri(t) ja mahdollisen postimaksun Somakissin tilille: 
Maksun saaja: Somakiss ry 
Tilinumero: FI58 8000 1100 5368 88
Viitenumero 1038 (käytä ehdottomasti viitenumeroa!)

Maksun jälkeen täytä alla oleva tilauslomake tai lähetä perinteiseen tapaan viesti osoitteeseen kotisivut@somakiss.net ja kerro tilaamasi kalenterimäärä, nimesi sekä osoite, johon kalenteri(t) toimitetaan. Jos tilasit yli 3kpl tai toimituksen Matkahuollolla, lisää myös puhelinnumerosi. 

Kalenterit toimitetaan tilausjärjestyksessä noin viikon kuluttua siitä, kun maksu on kirjautunut tilille.

Yhdistyksen rotupöytä on tänä vuonna vielä seuraavissa näyttelyissä:

  •  Uudenmaan rotukissayhdistys ry:n näyttely 19.-20.10.2024 Cocks Areena, Hj. Elomaan katu 4, Riihimäki 
  • Turun Rotukissayhdistys ry:n näyttely 23.-24.11.2024 Turun Messukeskus, Messukentänkatu 13, Turku
  • Lisäksi kalenteri on mahdollista noutaa Pirokin (maksu viimeistään 12.10.) ja Porokin näyttelyistä (maksu viimeistään 23.11.)
     

 Tilaa omasi ennen kuin loppuvat!

Kalentereita on tilattu vain rajoitettu erä, eikä niitä ole tulossa lisää. Tilaathan siis pian omasi, jotta varmistat kalenterin omalle seinällesi tai jouluksi lahjapakettiin!

Kalenterikuvia lähettäneiden kesken arvottiin kaksi kalenteria, voittajat ovat Elina Koivisto ja Anna Matvieieva - paljon onnea! Teihin ollaan yhteydessä sähköpostitse piakkoin kalenterin toimittamiseksi.

Valitse toimitustapa: